6то лятно издание – Международен фестивал по ориенталски танци – Созопол, България

Пренесете се в приказната атмосфера на Ориента!

Международният фестивал по ориенталски танци Orient El Hob (Ориенталска любов) ще ви представи по автентичен начин красотата, разнообразието и богатството на арабското музикално и танцово изкуство.

Три поредни дни – 13,14 и 15 август, имаме удоволствието да ви представим невероятно танцово шоу с международни майстори на ориенталското танцово изкуство, нашите гост звезди. World Show с нашите национални и международни гост-изпълнители.

Също така, международно състезание на високо ниво с прекрасни награди, модно ревю с костюми за ориенталско танцово изкуство от Mimi Fashion.

Наслади се на нашите спектакли, ако си фен!

Участвай в нашите семинари с международно признати учители ако си професионален танцьор, аматьор или начинаещ!

Посети нашият базар с автентични ориенталски стоки!

За повече детайли и информация относно ориенталското танцово изкуство посетете: www.mimi-bellydance.com

Новини

Следете за актуални новини и събития

Организатор на събитието

Мими Соколова

Мими е една от първите ориенталски танцьорки в България.

Неин идол по това време е голямата наша ориенталска таньорка и хореографка Мария Бирцоева, първият и единствен за тогава преподавател в България, който Мими посещава.

Въхновенна от най-ранна възраст от този вълшебен танц, през 1993г. се осъществява нейната голяма мечта. Наета е от първият новооткрит арабски ресторант "Оазис" в Княжево (гр. София), с богата ориенталска програма.

Скоро пред нея се открива възможността да пътува и танцува в чужбина - Македония, Ливан, Турция и през 1997 пристига в Швейцария...


Прочети повече

Orient El Hob

Предходни издания на международният фестивал по ориенталски танци Orient El Hob